Onderweg!
Door: Patricia van der Linden
Blijf op de hoogte en volg Patricia
03 Januari 2005 | Thailand, Bangkok
Judith en ik hebben ons avontuur in Vietnam afgesloten en we zijn nu vollop op weg naar het volgende. Vanmorgen zijn we om 12:10 weggevlogen van het land waar we vijf en halve maand hebben gezeten. Ik moet eerlijk zeggen dat we er geen traan om gelaten hebben om dit land achter ons te laten. We hebben er een geweldige tijd gehad en vreselijk mooie dingen gezien maar op een gegeven moment is het ook genoeg en moet je weer naar een nieuwe uitdaging op zoek gaan. Ik zal zeker bepaalde dingen gaan missen, en ik weet niet of ik er ooit terug ga keren maar ik zal Vietnam en al zijn meer of mindere charmes nooit vergeten.
Nu zitten we in Bangkok (Thailand) in een hele gezellige straat, het lijkt net alsof je op een festival terrein loopt. Het stikt hier van de kraampjes waar je wierrook, alternatieve kleding, cd's, armbandjes kettingjes en andere prullaria kan kopen. Ook een heleboel eettentjes en massage, haar invlechten en tatooshops. Echt helemaal geweldig, dit was zeker een betere besteding van onze 18 urige stopover dan te zitten wachten op het vliegveld! Onze hotelkamer van 4 dollar is alleen wat minder, toen we de deur open deden kon ik alleen maar zeggen dit is geen kamer maar een prisoncel! En dat was ook precies wat de voorgaande gasten op de muren hadden geschreven. Het is gewoon een hok zonder ramen met twee keiharde bedden erin. Ach ja t is maar voor een nachtje en t is wel beter dan in een stoel slapen op t vliegveld dus mij hoor je niet klagen. We hebben vanmiddag een beetje rondgestruind, ik heb een duimring en een nieuwe wikkelrok gekocht. En we hebben na t eten gekleurde vlechtjes in ons haar laten maken, we zijn weer helemaal cool dus, hihi.
Morgenochtend moeten we al weer heel vroeg op want ons vliegtuig vertrekt al om 8 uur. Dan hebben we een 12 uur durende vlucht naar Melbourne met een stopover in Sydney. In Melbourne kunnen we de eerste weken bij een vriend blijven logeren, in die tijd gaan wij op zoek naar werk en als het nodig is een andere woonplek. Maar stiekem hopen we dat we wat kunnen regelen met die mensen zodat we voor anderhalve maand een vaste woonplek hebben. Het zal aan de ene kant wel tegen gaan vallen om weer vollop aan het werk te gaan maar aan de andere kant hebben we er ook wel veel zin in om weer eens wat zinnigs te gaan doen, altijd maar luieren daar wordt je soms echt moe van!
Dus het volgende bericht zal vanuit Melbourne komen, en schrik niet als je opeens niet meer het mooie communistische rood van mn site ziet want ik ga de opmaak veranderen naar het thema Australie, hoe dat zal worden gaan jullie snel zien!
Tot dan!
Groetjes van de vliegende Patricia ;P
03 Januari 2005 - 16:59
Mike:
cool, doe de groeten aan de kangaroo's :) e veel plezier. -
03 Januari 2005 - 18:51
Pa En Ma:
Hopelijk heb je een goede reis gehad. De pc is weer gerep dus hebben we weer genoten van je spannende verhalen.We hopen dat jullie avonturen in Australië net zo spannend zijn als in Vietnam.En dat het niet te koud is voor jullie. groetjes Pa en Ma. tot mails -
03 Januari 2005 - 22:13
MacPhisto:
Jeuj, nieuwe avonturen in een nieuwe land tijdens een nieuw jaar. En gelukkig nieuwjaar toegewenst uiteraard! :-D -
05 Januari 2005 - 09:48
Netty:
Hallo, meisjes, het zit er weer op in Azie,n.
En weer op naar het volgende avontuur. Ik geloof ook wel dat je er aan toe bent om weer war anders te gaan doen. Ik hoop dat jullie een goede reis hebben, en dat jullie even onderdak kunnen houden bij die vrienden. Maar voor de rest een heel gelukkig nieuwjaar, genoeg werk en veel avontuur.
Welkom in Australie.
audoe -
05 Januari 2005 - 16:04
Ilona:
Nog een gelukkig nieuwjaar.
Hopelijk wordt australie net zo leuk en ga je weer een leuke tijd tegemoet.
Groetjes ilona -
05 Januari 2005 - 22:56
Razzle - Dazzle:
eeej xippy hoe'st in skippy-land?
jou zondag nog gesproken en mis je nu al, snik.
ik hoop dat je het naar je zin hebt daaro & je bent een toppertje, laat je ni kisten. liefs & kus razzle -
06 Januari 2005 - 11:41
Cyril:
Hoi patricia,
je kent met niet, maar ik heb een vraag aan je/jullie. Ik ben journalist bij dagblad BN/DeStem in Breda en ben bezig met een serie over weblogs. Onder andere de log van Christian (MacPhisto) heeft al bij ons in de krant gestaan, Hij wees me ook op jullie reislog. Ik zou jullie weblog graag een keer gebruiken voor mijn rubriek. Laat eens weten of jullie dat leuk vinden?
je kunt me mailen op c.rosman@bndestem.nl
Groetjes en veel reisplezier,
Cyril Rosman
Dagblad BN/DeStem -
08 Januari 2005 - 04:36
Harm:
Melbourne|? Brrrr das koud! |Ik hoop je snel in het tropische Noorden te zien.
Liefs,
Harm