**Fijne feestdagen!** - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Patricia Linden - WaarBenJij.nu **Fijne feestdagen!** - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Patricia Linden - WaarBenJij.nu

**Fijne feestdagen!**

Door: Patricia van der Linden

Blijf op de hoogte en volg Patricia

23 December 2004 | Vietnam, Hanoi

Hierbij wens ik iedereen nogmaals hele fijne feestdagen toe. Ik hoop dat jullie het ieder op gepaste wijze zullen vieren. Waar je ook bent op de wereld, met of zonder familie, maak er wat moois van! En voor het jaar 2005 wens ik jullie allemaal heel veel geluk, gezondheid en liefde. Dat dit jaar het vorige maar weer mag overtreffen en vol mag zitten met aangename verassingen! Ik hoop dat Australie veel mooie dingen voor mij in petto heeft, en dat ik in de tweede helft van volgend jaar mijn studie eindelijk kan afronden en op zoek kan gaan naar een leuke baan.

Veel liefs en take care!

Patricia

• 24 December 2004 - 10:22

Harm:

Dank je wel voor je kaart! Ik wens je natuurlijk hetzelfde toe en hoop dat je erg gelukkig wordt van wat het komende jaar voor jou in petto heeft!

Liefs,
    Harm

• 24 December 2004 - 10:58

MacPhisto:

Hey Patricia,

Wederom wens ik jou fijne, gezellige kerstdagen en een gezond, liefdevol 2005! Bedankt voor de erg feestelijke foto/e-kaart en ben nu al benieuwd naar jouw nieuwe avonturen in Australië.

Groetjes en een nieuwjaarssmakkerd van Chris!

• 24 December 2004 - 16:27

Sylvia:

Bedankt voor je hele mooie kaart, natuurlijk wens ik jou ook een hele fijne feestdagen, sas en ik missen je super super super erg. Kon je maar even trug komen voor een weekeindje (SNIK SNIK SNIK) verder heel veel plezier nog
    dikke kus Sylvia

• 29 December 2004 - 16:25

Netty:

Bedankt voor je kaartje, ik hoop dat jullie snel werk zullen vinden, en jullie plannen waar kunnen maken. Groetjes en tot mail,s