De tweede week - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Patricia Linden - WaarBenJij.nu De tweede week - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Patricia Linden - WaarBenJij.nu

De tweede week

Door: Patricia van der Linden

Blijf op de hoogte en volg Patricia

25 Juli 2004 | Vietnam, Hanoi

Zo en toen was het zondag alweer een week voorbij! We hebben afgelopen week niet zo heel erg veel gedaan (lees veel dvd's gekeken) omdat het zo verschrikkelijk aan het regenen was. We hebben wel een heerlijke massage gehad waarvan ik ook een fototje heb geplaatst. Het was eigenlijk een voetmassage maar ze deden de rug, nek hoofd en schouders ook mee. Terwijl ze daar mee bezig waren weekten onze voeten in een kruiden badje. Af en toe vond ik dat t er best hard aan toe ging maar had na afloop wel een voldaan gevoel.
Vrijdag wilden we ergens gaan drinken in een barretje genaamd Titanic en je raad het al dat ligt aan het water. Het is eigenlijk een grote woonboot omgetoverd tot bar/dancing. Wij gingen er op de moterbike heen en onderweg begon het weer eens te regenen. In de straat aangekomen waar de titanic aan ligt moesten we veel eerder stoppen dan normaal omdat de rivier totaal buiten zijn oevers was getreden door de vele regenval van de laatste tijd. Wat nu het grappige was is dat we met een bootje door de straat naar de stijger werden gebracht! Dat was wel even een kodakmoment.

Gisteren was een van onze huisgenotes jarig en vierde dat door met al haar vrienden te gaan uit eten bij een Indiaas restaurant, dat was erg gezellig en lekker! (Zie ook fotos) We zaten met zn allen om een lage tafel op kussens op de grond. Daarna zijn we nog naar een paar andere plaatsen geweest.

Volgende week moeten we toch eindelijk eens aan de slag, hopelijk blijft het droog dan kunnen we Elke mee gaan helpen met het schildren van kindergezichtjes. Verder wil ik een begin maken met het jaarverslag van de Vietnam fazant en we moeten nog een paar culturele dingen bezoeken zoals de waterpuppet show en enkele musea. Genoeg te doen dus, jullie horen binnenkort wel hoe het is afgelopen met deze planning ;P!

Greetz Patricia

• 25 Juli 2004 - 16:32

Macphisto:

Het verhaal is op zich al interessant genoeg, maar jouw foto's doen het helemaal Patricia. :-) Blijf ze maar posten naar het thuisfront! Alleen een beetje jammer te horen dat het erg regent in Hanoi. Hebben jullie een regenseizoen of is dat meer in het najaar?

Op deze bewolkte zondag na is de zomer in Nederland lekker op gang aan het komen. Sommigen van ons hebben al vakantie, of krijgen het vanaf donderdag. Tot nu toe beperken de uitjes zich tot stappen en terrassen in weekenden, maar komende tijd gaan mijn broer en ik zomertoeren door Nederland. Maastricht, Amsterdam en Den Haag/Scheveningen staan op het programma. Toch nog een beetje vakantiegevoel! :-)

Tijdens de Krabbenfoor en mijn reisjes maak ik nog enkele foto's. Zodra ze online staan geef ik wel een gil. Tot die tijd wens ik je nog veel plezier met alle avonturen in Vietnam.

Groetjes van Chris

• 25 Juli 2004 - 22:00

Sylvia:

Hey Patricia, wat een ontzettend leuke foto's zeg, zo heb ik gelijk een idee hoe het daar is, leuk hoor. En het is wel jammer dat het slecht weer is maar ja dat is het hier ook, op gisteren na toen was het echt lekker weer nou dikke kus doeg

• 26 Juli 2004 - 15:46

Harm:

Hoi Patries,

Leuke foto's! En veel ook! Ik heb nu een aardig beeld can hoe et er daar uit ziet. Jammer dat het zoveel regent daar. Het refent hier ook nog met regelmaat maar dat haalt het niet bij de overstromingen daarzo. Probeer er het beste van te maken.

Liefs,
    Harm

• 26 Juli 2004 - 15:48

Harm:

Mijn spelling is niet optimaal zie ik nu :p

• 26 Juli 2004 - 20:25

Arne:

Indiaas.. lekker!

• 27 Juli 2004 - 23:41

Nynke:

Een lekkere massage toe maar! Ben ik ondertussen ook wel aan toe ;)

• 28 Juli 2004 - 12:14

MacMitten:

Hé Patricia!
    Klinkt allemaal erg als vakantie. Superfoto's! Leuk dat jullie belevenissen via het web te volgen zijn.

Gegroet vanuit Noordwolde, Nynke

• 28 Juli 2004 - 17:04

Rachel Van Egeraat:

Hoi Patricia,

Erg leuk zeg, zo te lezen en te kijken (!!) waar jij uithangt en wat je doet. Veel succes komende weken. Ik volg je verhalen en zal af en toe ook wat van mijzelf laten horen. Al mijn spannende avonturen uit het kikkerlandje waar er ook mensen zijn die pas in september vakantie hebben! (haha)

Groetjes

• 28 Juli 2004 - 19:56

J-Roon:

Hallo Patricia!
    Ziet er allemaal leuk uit zeg! En vooral de foto's doen het em, want je krijgt in 1 oogopslag zicht op hoe het daar is.
    Beetje jammer van de regen nu, maar nu kunnen wij tenminste "lekker puh" zeggen (De rest van het jaar doe jij dat waarschijnlijk wel)De zomer is hier nu echt goed los! (Komende dagen 25-30 graden). Dat beloofd een leuke-zonnige-terrasvolle-Krabbenfoor te worden, waar D-Fusion trouwens via de BRTO op vrijdag en zaterdagavond Live Dance-radio verzorgt op het gouvernementsplein. Aansluitend is er ook op vrijdag en zaterdag een afterparty in de Miller. Dus dat wordt voetjes van de vloer! (Hopelijk slaat het aan op het gouvernementsplein en kunnen we in de toekomst meer openlucht-dingetjes gaan doen)
    Zo weet je in ieder geval hoe ons weekend er vanaf morgen (Begin Krabbenfoor + Wilehlminaveldje) er uit gaat zien.
    Dan wens ik jou, en gelijk ook je collega's/reisgenoten, heel veel succes daar voor de komende tijd...
    Tot een volgende keer.

• 02 Augustus 2004 - 18:28

Wilma Franken:

het is eindelijk zomer bij ons 28 tot 30 graden je vader en moeder zijn gisteren vertrokken we gingen nog even goede dag zeggen maar helaas ze waren al weg nog een berichtje gestuurd maar nog niets terug ontvangen is vodka lekker ik ga coctails drinken in de vacantie ik heb er zin in doei